AcasăNewsA treia seara de proteste. Au iesit in strada, nemultumiti de victoria...

A treia seara de proteste. Au iesit in strada, nemultumiti de victoria lui Trump (VIDEO)

Nemultumirile catorva mii de americani fata de victoria lui Donald Trump in recentele alegeri a fost cat se poate de evidenta si in cursul serii si chiar noptii trecute, fiind vorba despre a treia zi consecutiv in care oamenii au iesit pe strazile marilor orase din SUA, scandand „nu e presedintele meu”.

Un punct tensionat a fost chiar in apropierea cladirii Trump Tower, din New York, resedinta celui de-al 45-lea presedinte ales al Statelor Unite, unde n-au fost putini cei care si-au manifestat – vocal si prin mesaje scrise pe pancarte- nemultumirea fata de faptul ca afaceristul va ajunge in fruntea natiunii americane.

Au fost proteste stradale si in Dalas, Portland, Chicago sau Boston. Dupa protestele de joi, Trump a transmis un mesaj, pe Twitter, din care dadea de inteles ca e de parere ca ar fi vorba despre protestatari „profesionisti”, incitati de presa. De altfel, in cursul serii de joi, viitorul lider de la Casa Alba a avut o prima intrevedere cu actualul numar 1 in SUA, Trump si Obama discutand in celebrul Birou Oval.

[youtube]9UiPOjVUSnU[/youtube]

[youtube]Lobaa-Uhu9U[/youtube]

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger