AcasăNewsA fost cat se poate de clar. Timmermans: Nu va faceti griji,...

A fost cat se poate de clar. Timmermans: Nu va faceti griji, suntem bine informati

Oficialul european a risipit orice dubiu cum ca la Bruxelles ar fi ajuns informatii eronate, cum s-a speculat la un moment dat la Bucuresti.

„Nu va faceti griji, suntem bine informati, putem fi intotdeauna mai bine informati, de-asta sunt aici. (…) nu am avut impresia ca am fost dezinformati”, a transmis Frans Timmermans, la conferinta de presa sustinuta la finele unui adevarat maraton de intrevederi avute, pe parcursul zilei de joi, cu inalti oficiali ai statului.

Precizarea vine ca lamurire a acuzatiilor formulate, zilele trecute, de catre al doilea si, respectiv, al treilea om in stat. De altfel, oficialul european a declarat ca le-a transmis ambilor presedinti ai Camerelor Legislativului – in cadrul discutiilor avute, rand pe rand, in cursul acestei dimineti, la Parlament – ca, atunci cand au impresia ca nu s-ar fi inteles ceva, „cel mai bine” ar fi sa puna mana pe telefon si sa il sune. „De obicei, merge mai bine daca ne auzim la telefon si rezolvam direct”, a conchis Timmermans.

sursa foto: Captura Digi24

154 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aici trimisul stapanilor are dreptate,cand mamaligarii politici ies din tiparul trasat de ei sau se fac ca nu au inteles ordinele,sa sune sus la Bruxelles pentru noi ordine si clarificari,este simplu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger