AcasăNewsA sosit vremea platii pentru denuntatorii profesionisti!

A sosit vremea platii pentru denuntatorii profesionisti!

Ionut Mihailescu, fostul consilier al Alinei Bica a deschis o adevarata „cutie a Pandorei” odata cu depozitia data in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Practic, omul care se lauda prin oras ca face si desface orice dosar a recunoscut ca a recurs la un denunt mincinos impotriva fostei sale sefe de la DIICOT doar pentru ca astfel sa se bucure de „gratitudinea” procurorilor anticoruptie intr-un alt dosar instrumentat de catre DNA impotriva sa.

Iata insa ca, desi dupa ceva vreme, Mihailescu si-a dat seama cu stupoare ca pur si simplu si-a luat „leapsa”, impotriva lui deschizandu-se acum un alt dosar penal, pentru denunt mincinos. Este o premiera in justitia din Romania, insa cazul Mihailescu va fi urmat cu siguranta si de altele, „denuntatorii profesionisti” care sperasera pana acum ca au reusit sa se strecoare printre prevederile noului Cod penal avand deja serioase motive sa transpire…

Groaza de arest

Desi a incercat sa se prevaleze de dreptul tacerii, Ionut Mihailescu a declarat in fata judecatorilor ca a facut un denunt mincinos pe baza caruia s-a constituit asa-numitul dosar „Bica 3” doar pentru a scapa din arest, unde se afla in urma anchetarii sale de catre DNA intr-un alt dosar. Si ca astfel ar fi obtinut din partea procurorului de caz un acord de recunoastere, cu ajutorul caruia a obtinut o pedeapsa mult mai usoara. Iata insa ca nu s-a bucurat prea mult de ea, acum alegandu-se cu un nou dosar, care se anunta unul spectaculos.

author avatar
Toni Matei
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger