AcasăNewsA scos un cutit si a amenintat medicul, dupa ce a refuzat...

A scos un cutit si a amenintat medicul, dupa ce a refuzat sa ia tratamentul prescris!

Personalul medical de la Institutul Inimii din Cluj, aflat de garda in noaptea de sambata spre duminica, a avut de trecut printr-un moment nedorit, dupa ce un pacient a devenit recalcitrant si i-a amenintat cu un cutit.

Barbatul a venit la camera de garda cerand ajutorul medicilor, insa in clipa in care a primit un medicament care sa il ajute sa scape de probleme de sanatate pe care o are, nu a vrut sa il ia. Insa, potrivit stiridecluj.ro, situatia nu s-a rezumat la un simplu refuz. In clipa urmatoare, omul, despre care exista suspiciuni ca ar fi consumat si alcool, inainte de a se prezenta la medic, a devenit nervos si a scos din buzunat un obiect contondent, cu care a amenintat personalul medical aflat in cabinet.

Asistentele au pus rapid mana pe telefon si au cerut ajutorul politiei. In clipa cand au ajuns la locul apelului, respectiv la Institutul Inimii din Cluj, l-au gasit pe barbatul in varsta de 69 de ani, care avea asupra sa si obiectul ascutit cu care a amenintat medicul. Pacientul nervos a fost transferat la psihiatrie, urmand sa fie evaluat de catre personalul de specialitate.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger