Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » A naparlit Lupul de pe Wall Street

A naparlit Lupul de pe Wall Street

Autor:

Producatorii filmului „ The Wolf of Wall Street” (2013) vor plati 60 de milioane de dolari guvernului SUA, un acord pentru a pune capat procesului civil intentat dupa ce acestia ar fi folosit ilegal bani dintr-un program de finantare lansat de guvernul Malaeziei. Este afectat si Leonardo DiCaprio.

 

wall street 720x406 A naparlit Lupul de pe Wall Street

DiCaprio a ramas fara un “Picasso”, iar producatorii “The Wolf of Wall Street” sunt obligati sa dea guvernului american 60 de milioane de dolari

Compania care a produs filmul, Red Granite Pictures, cofondata de fiul vitreg al prim-ministrului Malaeziei, a anuntat ca a stabilit noi intelegeri si in privinta unor acuzatii care au fost lansate in legatura cu alte doua filme –  „Daddy’s Home” si „Dumb and Dumber To”. Procurorii  au sustinut ca cele trei filme au fost finantate de Red Granite cu bani folositi in mod fraudulos provenind din 1Malaysia Development Berhad (1MDB), un fond de stat infiintat in 2009 de premierul Najib Razak. Procesul a facut parte dintr-o actiune judiciara pentru recuperarea unor bunuri in valoare de 1,7 miliarde de dolari care ar fi fost cumparate fraudulos cu fonduri provenind de la 1MDB, iar printre ele se numara si o lucrare de Pablo Picasso, in valoare de 3,2 milioane de dolari,  facuta cadou lui Leonardo DiCaprio, starul peliculei “The Wolf of Wall Street”. Actorul a returnat deja tabloul autoritatilor americane.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!