Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » A murit Zsa Zsa Gabor, actrita cunoscuta pentru frumusetea, rolurile si mariajele sale (video)

A murit Zsa Zsa Gabor, actrita cunoscuta pentru frumusetea, rolurile si mariajele sale (video)

Autor:

Legendara Cetate a Filmului a pierdut-o pe Zsa Zsa Gabor, actrita care a plecat intr-o lume mai buna la venerabila varsta de 99 de ani, impliniti in februarie, ultimii dintre ei marcati de numeroase probleme medicale.

 

gab A murit Zsa Zsa Gabor, actrita cunoscuta pentru frumusetea, rolurile si mariajele sale (video)Nascuta Sari Gabor, blonda care a aparut in peste 60 de productii cinematografice -printre care in pelicula “Moulin Rouge”, regizata de John Huston – a fost apreciata atat pentru calitatile sale actoricesti, cat si pentru atuurile fizice, care i-au adus, de altfel, un pretios trofeu Miss Ungaria, in urma cu exact opt decenii. Totodata, actrita va ramane pentru totdeauna in memoria publicului si gratie statutului sau marital schimbat de nu mai putin de 9 ori! Nascuta in capitala ungara, Gabor s-a stabilit inca din tinerete dincolo de Ocean, unde a cunoscut adevaratul succes.

In aceasta prima zi a saptamanii, insa, s-a aflat ca Zsa Zsa Gabor si-a gasit sfarsitul, in locuinta familiei, din Los Angeles, rapusa de o problema cardiaca. Va spuneam ca in ultimii ani, actrita s-a confruntat cu multiple suferinte, medicii fiind nevoiti sa o supuna unor interventii chirurgicale si, la un moment dat, chiar sa ii amputeze partial un picior. Alaturi de Zsa Zsa Gabor a fost, pana in ultima ei clipa, sotul sau, starleta pierzandu-si, anul trecut, unica fiica, Francesca.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!