AcasăNewsA murit una dintre cele mai bogate femei din Rusia

A murit una dintre cele mai bogate femei din Rusia

Tragedie aviatica in Germania

Trei persoane printre care si  Natalia Fileva,presedinta si co-proprietara companiei aeriene S7, a doua cea mai mare companie aeriana dupa Aeroflot, si-au pierdut viata dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit in Germania, in apropiarea orasului Frankfurt.

Tragedie aviatica in Germania

Avionul dotat cu un singur motor Epic-Lt, cu sase locuri avand la bord doi pasageri si un pilot, care decolase din Franta, a luat foc si s-a prabusit langa Egelsbach,  a anuntat un purtator de cuvant al politiei din landul Hesse. Dupa descarcerarea  cadavrelor, autoritatile germane au  precizat ca identitatea victimelor va fi stabilita in cursul saptamanii, in timp ce compania S7 (Siberian Airlines) a confirmat decesul Nataliei Fileva. „Echipa grupului S7 transmite celei mai profunde condoleante familiei si persoanelor apropiate” victimei, a mai declarat compania rusa.

The burnt out debris of a small aircraft lies on a field near the small airport of Egelsbach bear Frankfurt Germany Sunday March 31 2019 The plane crashed when approaching the airport killing four people AP PhotoMichael Probst

Accidentul aerian a fost urmat de unul rutier – o masina a politiei casre se indrepta in viteza spre locul prabusirii avionului s-a ciocnit frontal cu un alt automobil intrat in depasire. Trei politisti au fost raniti, iar doua persoane aflate in cealalta masina au murit. Fileva, sotia directorului S7 Vladislav Filev, zbura in Germania pentru un tratament medical, potrivit unor surse din presa rusa.  Natalia Fileva, in varsta de 55 de ani, era in 2018 a patra cea mai bogata femeie din Rusia, avand o avere estimata de Frobes la 600 de milioane de dolari.

author avatar
Andrei Coman
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger