Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » A murit Sorin Satmari. Jurnalistul lucrase la FRF si LPF

A murit Sorin Satmari. Jurnalistul lucrase la FRF si LPF

Autor:

Sorin Satmari a parasit lumea celor vii, la varsta de 72 de ani.

 

19905354 1331725680289891 1066712700302075842 n satmari A murit Sorin Satmari. Jurnalistul lucrase la FRF si LPF

Fostul jurnalist va fi incinerat, joi, la 11.30

Ziarist cunoscut, scriitor, dar si reponsabil, o perioada insemnata de timp, cu tot ceea ce tinea de comunicare in cadrul a doua foruri importante pentru fotbalul autohton, Sorin Satmari a pierit in cursul zilei de miercuri.

Gheorghe Berceanu Sorin Satmari Marin Moraru si Razvan Ioan Boanchis 609x500 A murit Sorin Satmari. Jurnalistul lucrase la FRF si LPF

Gheorghe Berceanu, Sorin Satmari, Marin Moraru si Razvan Ioan Boanchis (foto: facebook/Razvan Ioan Boanchis)

boanchis A murit Sorin Satmari. Jurnalistul lucrase la FRF si LPFGreaua veste i-a fost transmisa colegului nostru Razvan Ioan Boanchis chiar de catre Rodica Satmari, sotia jurnalistului. A urmat si un anunt din directia Ligii Profesioniste de Fotbal – in cadrul careia Satmari a lucrat ca director de Comunicare – si ai carei reprezentanti au transmis condoleante familiei indoliate.

Pe langa departamentul de Comunicare din cadrul Ligii de Fotbal, Sorin Satmari a condus o perioada aceeasi ramura si in cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Totodata, numele sau le este cunoscut romanilor din publicatii precum “Ora”, “Sportul romanesc” sau “Ziua”, dar si de la TVR si din cartile pe care le-a semnat, printre ele “Rica Raducanu sau prea mare pentru un careu atat de mic”, “Aici sunt banii dumneavoastra” sau “Stand up Comedy”, a carei prefata a fost scrisa de catre editorialistul ziarului “National”, Razvan Ioan Boanchis.

sursa foto: Facebook/LPF    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!