AcasăNewsA murit senatorul Verestoy Attila

A murit senatorul Verestoy Attila

Cunoscutul politician Verestoy Attila a pierit. Vestea trista a ajuns la urechile opiniei publice miercuri la pranz.

 

UPDATE: Reprezentantii UDMR au transmis, prin intermediul unei cunoscute retele de socializare, un mesaj prin intermediul caruia isi manifesta regretul fata de plecarea dintre cei vii a omului politic Atila Verestoy. „Cu profunda durere in suflet si regret anuntam trecerea in nefiinta, la numai 63 de ani, a colegului nostru, senatorul Attila Verestóy, presedintele Organizatiei Odorheiu Secuiesc. Attila si-a dedicat viata si intreaga activitate comunitatii maghiare. Odihneste-te in pace, Attila!”, suna postarea de pe pagina oficiala de Facebook a Uniunii, distribuita si de liderul Kelemen Hunor.

–––

Parlamentarul si, totodata omul de afaceri, a parasit aceasta lume la varsta de 63 de ani.

Attila a fost prezent in Parlamentul Romaniei incepand cu iunie 1990, avand mai multe mandate de parlamentar din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania. Mai exact, in decembrie 2016, omul politic isi incepea al optulea mandat de parlamentar.

author avatar
Cristina Stefan
671 afisari

1 COMENTARIU

  1. A mierlit ,,Drujba Lui Dumnezeu”..! care prin defrisari ilegale strinsese o avere de 55 milioane de euro..! Fara sa fie deranjat de nici o autoritate a statului roman!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger