AcasăNewsA murit Remus Opris, fost deputat si lider al PNTCD

A murit Remus Opris, fost deputat si lider al PNTCD

Remus Opris, fost reprezentant al Camerei Deputatilor si al Executivului, a parasit aceasta lume in cursul zilei de luni.

Opris a murit la varsta de 60 de ani, macinat de boala. Trista veste a fost anuntata lumii luni seara, prin intermediul unui mesaj transmis de fostii sai colegi din PNTCD, stiut fiind faptul ca Remus Opris a fost unul dintre vicepresedintii Partidului National Taranesc Crestin Democrat. „Astazi 20 mai 2019, s-a stins unul dintre liderii PNTCD, Remus Opris. Remus Opris, medic de profesie, specializat in psihiatrie, a fost liderul Organizatiei de Tineret a PNTCD (1991-1993), membru supleant al BNC din 1991, Vicepresedinte al PNTCD din 1996 si deputat PNTCD intre 1992-2000, Ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului si al Departamentului pentru Administratie Publica Locala (1996-1997). Remus s-a stins din viata dupa o lunga si grea suferinta. Drum lin prietene! Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca!”, au anuntat reprezentantii formatiunii politice.

sursa foto: Facebook/PNTCD

668 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cît a distrus guvernarea CDR-PNȚ cd -România in 4 ani nu au reușit nici cele doauă razboaie mondiale! Își face Scaraoțchi guvern cdr în iad si îi ia pe rînd la el.Ciumarea ăla se duse,Radu Vasile idem.Ce să mai se reunește guv.CDR în iad dupș ce se reunii inainte in pușcarie..!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger