AcasăNewsA murit incercand sa-si plateasca taxele!

A murit incercand sa-si plateasca taxele!

O noua drama careia i-a cazut victima un barbat care astepta la coada Directiei de Taxe si Impozite, pentru a-si plati darile catre stat, a socat o comunitate intreaga. Este vorba despre un pensionar craiovean, care a plecat de acasa cu gandul de a-si achita taxele, insa a sfarsit in chinuri cumplite.

Momentul in care l-au vazut cazand din picioare pe barbatul care astepta la coada pentru a ajunge la ghiseu a sadit groaza in randul martorilor. Oamenii s-au grabit sa cheme o ambulanta, pentru ca victima, un barbat in varsta de 64 de ani, sa primeasca primul-ajutor. Nimeni nu si-a imaginat finalul dramatic. Din nefericire, insa, in ciuda interventiei specialistilor de la Ambulanta, si a eforturilor de a-l salva, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, iar craioveanul a fost declarat decedat.

Urmeaza ca anchetatorii sa stabileasca ce a dus la producerea tragediei, pe baza rezultatului autopsiei, pe care il vor primi de la legisti. O prima ipoteza ar fi aceea ca victima ar fi suferit un infarct, potrivit gds.ro. Intre timp, familia barbatului care a plecat de acasa, luni, la primele ore, pentru a-si plati taxele pentru anul care abia a inceput, se pregateste acum sa il conduca pe ultimul drum.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger