AcasăNewsA MURIT in timp ce NASTEA! Cei de fata au IMPIETRIT cand...

A MURIT in timp ce NASTEA! Cei de fata au IMPIETRIT cand au vazut ce a urmat! (VIDEO)

O femeie din Texas a adus pe lume un copilas in timp ce era moarta, dupa care medicii au reusit sa o readuca si pe ea la viata, desi acest lucru pare aproape imposibil.

Erica Nigrelli, este o profesoara din Missouri. Femeia era insarcinata in 36 de saptamani in momentul in care a lesinat si a fost dusa de urgenta la spital, potrivit HuffingtonPost.

Practic, atunci cand a nascut Erica era moarta, intrase in stop cardiac, astfel incat medicii au decis sa faca tot posibilul pentru a salva, mai intai, viata bebelusului. Tanara a nascut prin cezariana, in ciuda faptului ca inima incetase sa mai bata.

„A fost o nastere postmortem”, a afirmat Nathan, sotul Ericai. Desi are numai 32 de ani, profesoara sufera de cardiomiopatie, o boala grava data de modificarea muschiului inimii, ceea ce face ca acesta sa nu mai functioneaza asa cum trebuie.

Doctorii au reusit, dupa ce au salvat bebelusul, sa o resusciteze si pe mama lui. Timp de cateva saptamani femeia a stat la terepie intensiva alaturi de fetita ei. Cele doua au fost externate dupa ce si-au revenit complet.”Noua persoane din zece, care sufera de boala asta, mor atunci cand se prabusesc pentru prima data” a povestit Erica.

author avatar
Alina Costache
2.527 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger