AcasăNewsA murit femeia transferata in Belgia dupa explozia din Mures

A murit femeia transferata in Belgia dupa explozia din Mures

Vestea rea despre romanca transferata duminica seara la un spital din Belgia, dupa ce s-a ales cu arsuri ca urmare a unei explozii produse in locuinta sa.

Din pacate, in ciuda eforturilor medicilor, femeia a murit – un anunt in acest sens fiind facut chiar de catre ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, conform Digi24.

Victima care a sfarsit avea 69 de ani si fusese transportata in Belgia, impreuna cu sotul acesteia, un barbat de 76 de ani ranit la randul sau in urma deflagratiei care le-a afectat locuinta din localitatea Gornești, in dimineata ultimei zile a saptamanii recent incheiate. Cei doi soti au fost dusi la spitalul militar din Bruxelles cu un avion militar al Armatei Romane, adaptat misiunilor medicale. Departamentul pentru Situatii de Urgenta mentionase ca „pacienții prezintă arsuri pe aproximativ 70-80 % din suprafața corpului” si ca pe timpul zborului au fost asistați de o echipă medicala de la SMURD din Capitala.

Pana sa fie transferati in afara tarii, cei doi soti fusesera dusi la spital la Targu Mures, oras din care au si fost dusi catre Belgia.

sursa foto: DSU

99 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger