Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » A murit dupa ce a adormit cu castile in urechi si telefonul in priza

A murit dupa ce a adormit cu castile in urechi si telefonul in priza

Autor:

Se inmultesc cazurile in care tinerii cad victima smartphonurilor. La sfarsitul anului trecut, a facut valuri stirea ca un un adolescent in varsta de 16 ani din Malaezia a murit electrocutat in timp ce avea in urechi castile de la telefonul conectat la priza. Incidentul s-a petrecut in timp ce baiatul dormea.

 

incarcator A murit  dupa ce a adormit cu castile in urechi si telefonul in prizaUn caz similar s-a intamplat zilele trecute in Thailanda. Kritsada Supol, un tanar in varsta de 24 de ani, a murit in conditii similare. Tanarul folosea un smartphone Samsung, iar de vina pentru un incident este un incarcator ieftin de telefon. Cand a fost gasit, sectiunea cu microfonul a castilor se afla peste buzele victimei, iar politia suspecteaza ca Supol vorbea cu cineva atunci cand a murit sau asculta muzica. Tanarul avea arsuri in jurul urechilor. „Multi oameni pot fi in pericol daca folosesc adaptoare ieftine, care nu sunt fabricate de companii autorizate”, a declarat ofiterul de politie Jaleuk Polthong. Incidente de acest fel s-au mai intamplat, mai ales in Asia. De cele mai multe ori victimele foloseau tot cabluri si incarcatoare pentru telefoane ieftine sau contrafacute


2 comentarii to A murit dupa ce a adormit cu castile in urechi si telefonul in priza

  1. Temelie

    Pai nu are cum. Casca e din plastic… Probabil au intrat in contact cu apa cumva… Ce marca e telefonul?

  2. Temelie

    Se poate emite la fel ⚡ Fulgerul lui Tesla atunci cand treci pe langa o sursa f mare de energie se transmite pe undele de receptie. La fel daca ploua si se face contact intre 2 surse de energie. Surse – un soldat electrocutat la defilare, un pusti s-a suit pe tren sa faca selfie a fost facut scrum, doi tineri au murit cand au vorbit dupa ce s-au jucat la vagoane etc.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!