Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » A murit compozitorul Dumitru Lupu, sotul solistei Ileana Sipoteanu (VIDEO)

A murit compozitorul Dumitru Lupu, sotul solistei Ileana Sipoteanu (VIDEO)

Autor:

Zi deosebit de trista pentru muzica usoara autohtona, dar si pentru apropiatii cunoscutului compozitor Dumitru Lupu.

 

17155741 1358917920837754 3274504490185090673 n compozitor 375x500 A murit compozitorul Dumitru Lupu, sotul solistei Ileana Sipoteanu (VIDEO)Muzicianul a parasit aceasta lume, iar cea careia i-a revenit greaua misiune de a face public acest lucru a fost chiar sotia acestuia, cunoscuta interpreta Ileana Sipoteanu, care a scris, pe Facebook, urmatorul mesaj: “Compozitorul Dumitru Lupu a plecat ! :(“. Deosebit de trist este faptul ca solista si-a pierdut omul iubit chiar de ziua acesteia de nastere.

Dumitru Lupu avea 65 de ani. A fost cel care a compus numeroase piese devenite celebre, printre care “Cel mult te-am iubit”, careia i-a dat glas chiar Ileana Sipoteanu, “Hai, vino-n gara noastra mica!” sau “Sa nu vii iar sa ma cauti” – interpretate de Gabriel Dorobantu sau “Ma-ntorc la tine mare albastra”, cantata de Daniel Iordachioaie.

Despre Dumitru Lupu iubitorii muzicii stiu ca a pus bazele competitiei Mamaia copiilor, editia din acest an incheindu-se de curand, dar si ca de cativa ani era profesor la Universitatea constanteana Ovidius.

Dumnezeu sa-l odihneasca!


sursa foto: FAcebook/Dumitru Lupu
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!