AcasăNewsA murit Christine Valmy

A murit Christine Valmy

Christine Valmy, cea care a reusit sa devina foarte cunoscuta in America, nu doar in Romania, gratie scolii internationale de cosmetica ce ii poarta numele si care are filiale atat peste Ocean, cat si in alte tari, a incetat din viata.

Rapusa de probleme cardiace, Valmy a murit la Spitalului Fundeni din Capitala. Avea 88 de ani. Cunoscuta pentru finetea si zambetul pe care il afisa de fiecare data cand aparea in public, Valmy va ramane pentru totdeauna in istoria industriei cosmetice.

Dupa ce s-a mutat in Statele Unite, Cristina Xantopol a ales sa isi schimbe numele in Christine Valmy. De-a lungul anilor, romanca a reusit sa puna bazele unei scoli internationale de machiaj si infrumusetare, initiativa care s-a bucurat de un real succes, Valmy fiind cunoscuta, de ani buni, drept „Regina Cosmeticelor”.

Ar mai fi de spus faptul ca sunt peste 100 de scoli Christine Valmy in tari din intreaga lume, printre ele si Statele Unite si Canada, iar cea din Romania a fost deschisa in urma cu nu mai putin de 24 de ani.

sursa foto: happyhour.protv.ro

1.024 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger