AcasăNewsA murit Andrei Gheorghe. Reactii la disparitia jurnalistului

A murit Andrei Gheorghe. Reactii la disparitia jurnalistului

Omul care se adresa ascultatorilor emisiunii sale de la radio – de la Pro FM, mai exact – cu „Salutare, natiune!”, care multora le-a ramas in memorie gratie felului sau transant de a spune lucrurilor pe nume a parasit aceasta lume la 56 de ani.

Informatia ca Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare, seara trecuta, in locuinta sa din Voluntari s-a raspandit cu repeziciune in randul celor care il cunosteau sau doar l-au ascultat la radio, il urmarisera la TV, ca moderator de emisiuni. Pe pagina acestuia de Facebook au fost si continua sa fie postate mesaje de regret sau cu amintiri legate de cel care a fost Andrei Gheorghe.

Printre cei care au reactionat la aceasta trista veste se numara Mihaela Radulescu. Jurata de la ProTV a transmis un scurt mesaj pe Instagram: <<“Andrei Gheorghe a murit” – inca-mi pare o gluma proasta… Imi pare rau, prietene….#midnightkiller>>.

Monica Barladeanu a povestit o intamplare care o leaga de una din emisiunile celebre ale lui Andrei Gheorghe. „Am sunat o singura data din pozitie de ascultator la o emisiune de radio. Asta pentru ca 13-14 cu Andrei Gheorghe era o emisune-cult pentru generatia mea. Am spus cred ca trei prostii, pentru care culmea, n-am fost taxata, cu voce tremuranda si cu creierul semi-paralizat de emotie ca vorbesc cu Andrei. La fel de tare tremur acum, cand am aflat vestea. … Dumnezeu sa te odihneasca, Andrei.”, suna postarea Monicai, de pe Facebook.

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a ales sa-i multumeasca lui Gheorghe pentru cateva lucruri pe care le-a apreciat in mod deosebit la fostul om de radio, dar nu numai.  „Iti multumesc pentru inteligenta, subtilitate, verticalitate, revolta si profundul sictir. Iti multumesc pentru „Criogenia salveaza Romania”, difuzata in 1999, luni de zile, in fiecare zi. Iti multumesc pentru ca sunt convins ca, fara tine, drumul nostru ar fi fost mult mai greu sau n-ar mai fi fost deloc. Iti multumesc pentru ca n-ai fost niciodata o voce cuminte. Iti multumesc pentru vocea cu minte.  Iti multumesc, Andrei Gheorghe!”, a scris Teodorescu pe Facebook.

„Dumnezeu isi face trust media….Sa ai odihna vesnica, Andrei Gheorghe!”, crede Gabi Jugaru.

195 afisari

4 COMENTARII

  1. DUMNEZEU SA-I IERTE PACATELE SI SA-L ODIHNEASCA IN RANDUL CELOR SFINTI SI DREPTI. Pt CA „Nu s-a vandut, nu s-a aliniat, nu s-a compromis, a ramas un jurnalist onest si critic” A FOST AJUTAT SA TREACA MAI DEVREME IN LUMEA CEALALTA CA SI VADIM , SI PAUNESCU, SI PARINTELE CONSTITUTIEI IORGOVAN, ETC

  2. Subscriem la cele spuse de DACIAN. Dumnezeu să-i odihnească și să aibă grijă de ei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger