AcasăNewsA murit actorul Victor Radovici

A murit actorul Victor Radovici

Cunoscutul om de teatru Victor Radovici a murit (foto: realitatea.net)

Lumea artistica si teatrul Excelsior din Capitala sufera o noua pierdere. Actorul si regizorul Victor Radovici a murit, in cursul noptii de joi spre vineri, dupa o lunga suferinta.

Cunoscutul om de teatru Victor Radovici a murit (foto: realitatea.net)

In varsta de 76 de ani, Radovici fusese internat saptamana trecuta la spitalul Floreasca. Boala l-a invins, insa, pe cunoscutul actor si regizor al Teatrului Excelsior din Bucuresti. Radovici s-a stins la mai putin de un an de la disparitia din viata a regretatului sau coleg, fondatorul „teatrului tuturor copiilor”, Ion Lucian.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Victor Radovici va fi depus sambata, in foaierul Excelsior, potrivit realitatea.net. Cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu omului de teatru pot veni maine, intre orele 14 si 17, sa-si ia adio de la cunoscutul actor. Inmormantarea va avea loc duminica, la ora 13, la Cimitirul Sfanta Maria, din Chitila.

De-a lungul carierei, Victor Radovici a jucat in multe spectacole, printre ele „Nu treziti un copil care viseaza”, „Cartea povestilor” si „Capitanul Val-Vartej si vasul-fantoma”. Dintre spectacolele pe care le-a regizat regretatul om de teatru, amintim „Nenea Iancu povesteste”, Ore vesele… cu talc”, Degetica” si „Fetita cu chibrituri”.

468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger