AcasăNewsA luat premiu dupa premiu. Adele a dominat gala Grammy (VIDEO)

A luat premiu dupa premiu. Adele a dominat gala Grammy (VIDEO)

Fara dar si poate, cantareata britanica nu va uita prea curand seara de 12 februarie, cand a cules laur dupa laur la cea de-a 59-a gala a Premiilor Grammy, depasind categoric numarul premiilor obtinute de cealalta vedeta a serii, Beyonce. Daca ar fi vorba despre o competitie sportiva si nu una muzicala, scorul direct in duelul celor doua vedete ar fi 5-2 pentru Adele.

Desi sotia lui Jay Z avea 9 nominalizari, la finele evenimentului desfaurat la Los Angeles s-a bucurat de doar doua ori, adica de fiecare data cand a obtinut un trofeu – pentru cel mai bun videoclip si, respectiv, album contemporan urban.

[youtube]OqbwyJy5xrk[/youtube]

Adele, in schimb, cu ale sale „Hello” si discul „25” au triumfat la cele mai importante categorii, si anume cel mai bun album, cea mai buna piesa, cea mai buna inregistrare, obtinand si laurii la categoriile cel mai bun album pop si cea mai buna interpretare pop.

[youtube]3hVKLfozkHo[/youtube]

Dupa cum era de asteptat, evenimentul a fost unul plin de efect si la nivel de tinute, cateva dintre alegerile vestimentare ale vedetelor prezente pe covorul rosu fiind cuprinse in imaginile urmatoare:

[youtube]87lGil56eSU/[youtube]

sursa foto: Facebook/Adele

author avatar
Cristina Stefan
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger