Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » A lasat peste 100.000 euro la CAS !

A lasat peste 100.000 euro la CAS !

Autor:

Mai rar asa ceva: o femeie a lasat, prin testament, Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Satu Mare o suma de peste 100.000 de euro, in semn de recunostinta pentru tratamentul si sprijinul acordat.

 

euro note 1205315 960 720 A lasat  peste 100.000 euro la CAS !Femeia a decedat la varsta de 67 de ani, in urma unei suferinte cronice, si pentru ca nu avea rude apropiate a hotarat sa lase banii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, care i-a asigurat tratamentul in cei 14 ani de lupta cu boala.

“Conducerea CAS Satu Mare doreste sa aduca la cunostinta publicului un caz inedit care vizeaza indirect toti asiguratii Casei de Asigurari de Sanatate Satu Mare. In semn de recunostinta pentru tratamentul si sprijinul acordat de sistemul asigurarilor de sanatate, o persoana — doamna, de 67 ani — a lasat prin testament suma de 103.000 euro Casei de Asigurari de Sanatate Satu Mare(…)Prin acest gest nobil, intelegem ca intentia doamnei a fost de a veni in sprijinul persoanelor cu probleme de sanatate, dorinta ce-i va fi indeplinita, iar pentru conducerea si colectivul CAS Satu Mare este un mesaj de incredere si de recunoastere a activitatii”, a comunicat institutia.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!