AcasăNewsA intrat cu masina de lux intr-o casa dupa care a parasit...

A intrat cu masina de lux intr-o casa dupa care a parasit autovehiculul si a fugit

(foto: captura realitatea)

Soferul unui autoturism de lux a intrat cu autovehicul in casa unei batrane dupa care a fugit de la locul incidentului. Politistii constanteni l-au dat in urmarire pe soferul vinovat.

(foto: captura realitatea)

Batrana a carei casa a fost avariata locuieste intr-un cartier din Murfatlar. Femeia a povestit ca soferul si alti doi pasageri, care se aflau in autovehicul, au fost ajutati de cativa prieteni sa iasa din masina si sa fuga inainte de sosirea politistilor. Ea spune ca erau multe masini cu numere inmatriculate in Bulgaria, din care au coborat mai multe persoane care i-au ajutat pe cei trei.

Oamenii legii l-au dat in urmarire pe proprietarul masinii. „La intrare in Murfatlar, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, carosabilul era acoperit cu gheata, a intrat in derapaj si s-a rasturnat intr-o curte. La sosirea noastra si a echipajelor SMURD nu am mai gasit pe nimeni la autoturism. Facem cercetari pentru stabilirea identitatii conducatorului auto”, a spus Gabriel Olteanu, de la Politia Rutiera Constanta.

(foto: realitatea)

Politistii nu exclud ca atat barbatul de la volan cat si cei doi pasageri care-l insoteau in momentul producerii accidentului sa fi fost bauti iar masina sa fi fost furata.

Dupa ce va fi gasit soferul masinii va fi pus sa plateasca pagubele produse si risca sa raana fara permis. Tot sambata seara, la mai putin de 100 de metri de primul accident, un alt autoturism a intrat in gardul de lemn al unei locuinte pe care l-a rupt.

author avatar
Alina Costache
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger