AcasăNewsA inebunit iepurasul

A inebunit iepurasul

Dupa ce a incetat sa mai publice femei complet goale, celebra revista erotica isi abandoneaza pas cu pas traditia veche de 63 de ani. Mai nou, Playboy le imbraca pe musulmance.

Astfel, jurnalista americana de origine libiana, Noor Tagouri (22 de ani)  va aparea imbracata pana-n dinti, plus cu val islamic (hijab), in numarul PlayBoy din octombrie, in cadrul unui articol ce poarta titlul ”Renegatii”. Materialul se axeaza pe femeile si pe barbatii ”care risca totul, chiar si viata, pentru a face ceea ce le place”. Noor pozeaza intr-o geaca de piele neagra, bascheti si purtand un val kaki, avand in fundal desenul unui drapel american. ”Stiu ce inseamna sa vezi istoria comunitatii noastre prezentata distorsionat si exploatada de mass-media”, a spus ea pentu Playboy, revista care a renuntat la plina nuditate anul acesta, in incercarea de a-si largi audienta (!). La ora actuala, Noor Tagouri lucreaza pentru reteaua de informatii video Newsy, si vrea sa devina prima ” jurnalista cu hijab” din televiziunea americana. Aparitia ei a fost urmarita de peste 155.000 de persoanele pe retelele sociale.  Aparitia ei in Playboy a fost salutata ca un ”pas inainte” insa publicatii precum The Muslim Vibe au criticat demersul, estimand ca Playboy se foloseste de femei ca de o ”marfa”, revista fondata de Hugh Hefner avand caracter pernografic, indecent, si Noor nu are ce cauta acolo.

Elvetia interzice valul islamic

In august, 71% din elvetieni erau pentru interzicerea valului

Consiliul national, camera inferioara a parlamentului elvetian, a adoptat propunerea de lege prin care musulmanelor le este interzis purtarea valului islamic in spatiul public. Textul, prezentat de politicianul Walter Wobmann (cel care a reusit, in 2009, sa interzica construirea minaretelor) trebuie aprobat de camera superioara a Adunarii federale si de Consiliul de Stat. Wobmann, ales al partidului anti-emigratie UDC, a estimat ca interzicerea valului musulman va permite protejarea ”culturii elvetiene” si va contribui la lupta impotriva islamului radical.

author avatar
Tudor Borcea
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger