Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » A inceput Targul de Carte Gaudeamus: sute de mii de titluri si numeroase lansari de volume

A inceput Targul de Carte Gaudeamus: sute de mii de titluri si numeroase lansari de volume

Autor:

Ca in fiecare noiembrie, Targul International de Carte isi asteapta vizitatorii cu titluri autohtone si straine, cu volume de poezii, proza si memorialistica, dar si cu literatura si carti pentru copii. In acest an, targul va ramane deschis pana duminica seara, asa ca aveti cateva zile la dispozitie sa ajungeti sa vedeti oferta editoriala.

 

targ 720x477 A inceput Targul de Carte Gaudeamus: sute de mii de titluri si numeroase lansari de volumeO gura de aer intr-un oras aglomerat si cu oameni prea des manati de graba si stres, targul de carte ofera, an de an, o mare sansa vizitatorilor. Aceea de a se deconecta de la rutina pentru a se avanta intr-o atmosfera relaxanta adusa de lumea fascinanta a cartii, o lume care li se deschide tuturor celor care isi fac timp, de miercuri incepand, sa ajunga la Romexpo, la Targul de Carte Gaudeamus.

Editia cu numarul 23 a evenimentului destinat celor care au cartile printre cei mai buni prieteni are in program, conform bunului obicei, lansari de carte, dezbateri dar si alte evenimente culturale, la care publicului larg – de la prichindei pana la oameni de o varsta venerabila – i se permite accesul incepand cu ora 10 dimineata si pana la 8 seara. Va mai spunem ca un bilet intreg costa 5 lei, dar si ca organizatorii au decis ca la actuala editie a targului sa aiba acces gratuit atat prescolarii, cat si elevii, studentii si cadrele didactice, precum si bibliotecarii si persoanele iesite la pensie.

sursa foto: gaudeamus.ro
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!