AcasăNewsA inceput judecarea dosarului Mineriadei din '90. Unui barbat i s-a facut...

A inceput judecarea dosarului Mineriadei din ’90. Unui barbat i s-a facut rau

La 28 de ani de la episoadele violente din vara anului 1990, a inceput judecarea, in camera preliminara, a dosarului Mineriadei din 13-15 iunie.

Mai multe zeci de persoane au venit la Curtea Militara de Apel din Bucuresti, la primul termen al procesului. La instanta a ajuns si Virgil Magureanu, primul director al Serviciului Roman de Informatii. Pana sa ajunga in sala de judecata, acesta a fost apostrofat de mai multe persoane. „In sfarsit, o sa raspundeti penal pentru faptele care (!) le-ati facut, nu va e rusine?”, s-a auzit o voce din multime.

Incinta a parut neincapatoare, astfel ca multe persoane au asteptat in curtea instantei. La un moment dat, unui barbat i s-a facut rau si a avut nevoie de prezenta cadrelor medicale, fiind purtat pe brate in curte. La instanta a ajuns o salvare, iar omul a primit ingrijiri.

Va reamintim ca in dosarul de fata mai multi fosti demnitari ai statului, printre ei fostul presedinte Iliescu sau fostul premier Roman, sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii.

sursa foto: captura B1 Tv

170 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger