AcasăDezvaluiriAncheteA inceput JIHADUL in justitie! Inspaimantati de descinderile DNA, judecatorii ameninta cu...

A inceput JIHADUL in justitie! Inspaimantati de descinderile DNA, judecatorii ameninta cu GREVA GENERALA!

Ultimele evenimente care au bulversat Justitia confirma pe deplin dezvaluirile din „National” privind escaladarea limitelor legale in batalia dusa pentru controlul magistratilor.

In ciuda esecurilor de pana acum, Mona Pivniceru nu renunta la lupta

Primii care au trecut la practicile „razboiului murdar” au fost cei de la DNA, care au inceput sa ameninte direct nu doar pozitia, dar chiar libertatea judecatorilor.

Lupta pentru controlul justitiei se da in jurul lui Daniel Morar

Ca si a „colegilor” procurori de la Parchetele din tara, care au incercat sa o lase mai moale cu „cruciada anticoruptie”. Iar totul a culminat cu descinderile fara precedent, la ceas de seara, prin birourile „rebelilor” din CSM.

„DNA moare, dar nu se preda!”

Descinderea din biroul membrului CSM Toni Neacsu (foto jos), i-a inspaimantat si mai mult pe judecatori

Lupta dintre judecatori si procurorii DNA nu mai tine de rivalitatea profesionala. Cei din urma simt ca „hegemonia” din ultimii sapte ani la butoanele Justitiei le este serios amenintata. Si, pusi cu spatele la zid, au decis sa lupte pana la final.

Toni Neacsu

Asa ca au lasat toate celelalte dosare balta si s-au aruncat pe anchetele care vizeaza judecatori cu functii de conducere suspectati de coruptie. Insa acum nu mai este vorba de niciun „blat”. Oamenii ramasi fideli lui Daniel Morar vor musai sa obtina un ascendent moral, aruncand dupa gratii cativa judecatori cu nume. Inclusiv membri ai CSM si ai Curtii Constitutionale. Iar dupa retinerea unor procurori de la Parchetele din tara, care incercau sa stea cu viitorul profesional in doua luntre, cei de la DNA au descins in sediul CSM, spargand usa biroului judecatorului Toni Neacsu si luandu-i acesta calculatorul de serviciu. Totul la doar cateva ore dupa ce presedintele Traian Basescu a reusit sa le dea un nou balon de oxigen. Pentru ca, dupa respingerea lui Tiberiu Nitu si Ioan Irimie pentru fotoliile din fruntea Parchetului General si a DNA, seful statului a anuntat ca s-a opus nu din cauza „bubelor”celor doi, ci a lipsei de transparenta a intregului proces de nominalizare. Ceea ce inseamna ca acesta ar trebui reluat, obtinandu-se astfel un ragaz de cateva luni de zile, in care Daniel Morar si Laura Oprean sa ramana, fie si interimari, procuror general si, respectiv, sef al DNA.

Ultimul cartus al Monei Pivniceru

Tragand sperante dupa ce a reusit aprinderea revoltei printre judecatorii de la Tribunalele si Curtile de Apel din tara, care au votat masiv revocarea membrilor din CSM loiali Palatului Cotroceni, Mona Pivniceru a incercat sa-l convinga si pe comisarul european Vivian Reding sa schimbe macazul. Insa cum misiunea de taina a ministrul Justitiei a esuat, judecatorii au trecut la „rezistenta pasiva”, respingand pe banda rulanta  rechizitoriile procurorilor. Dar cum nici acest demers nu a putut stavili asaltul DNA, judecatorii iau acum in calcul declansarea unei greve generale, care sa blocheze intreaga functionare a Justitiei. Cel putin pana la reluarea alegerilor pentru conducerea CSM si mazilirea lui Morar.

[poll id=”431″]

author avatar
Catalin Tache
2.661 afisari

4 COMENTARII

  1. La noi e razboi peste tot, in politie, in justitie, la primarie, la prefectura la sa ii …………. pe toti………. . Tara de „razboinici „, care mai de care ai luminii si a ce mai vor ei. Oricum e bine ca ne ducem incet da sigur. Toti ne intrec de la bulgari la triburile din Africa, da noi sunt mandri si razboinici, prosti cat incape. Iar la justitie, politie, militie, securitate,etc…. daca nu sunt in stare, sa aduca domne „manajer privat”, ca tot e la moda la stat acum cu astia. Vorba aia, „E bun rau , te scoala din boala si te baga in pamant”.

  2. S-a intalnit un URS(csm) cu o BABA(dna) si i-a dat in freza o laba. Care-i ursul care-i baba care-i freza care-i laba? S-a suit CAPRA(dna) pe URS(csm) si ursul pe autobuz, i-a chiciti care-i mai sus? Ca la noi la nimenea panarama e la ea acasa? De ce s-a ales momentul interventiei acum cand toate spiritile legate de justitie sunt incinse la maxim? CARE NEISPRAVITI au regizat aceasta SCENETA apocaliptica? Poate e inceputul unei cai luminate mai stii…….la asteptarile din ultimii 23 de ani finalizate numai cu dezamagiri poate apare si norocul…..acestei tari mai stii…….

  3. Tache, iti scapa un element, dar esential. Lupta nu se da intre procurori si judecatori, ci doar intre judecatori, care sunt foarte divizati. Si orgoliosi, as mai adauga. DNA-ul va merge inainte, cu dosare de politicieni, de judecatori, de procurori etc., cu conditia sa fie lasat sa o faca. Din pacate, noi romanii nu suntem obisnuiti sa respectam regulile, iar atunci cand suntem sanctionati pentru asta zbieram prin mass-media ca nu ne sunt respectate drepturile…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger