Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » A inceput anul universitar. Iohannis si Dragnea, alaturi de studenti

A inceput anul universitar. Iohannis si Dragnea, alaturi de studenti

Autor:

La fel cum s-a intamplat si luna trecuta, la inceperea cursurilor in mediul preuniversitar, cand elevilor li s-au alaturat mai multi politicieni, care au ales sa fie prezenti la festivitatile gazduite de unitatile de invatamant, si in aceasta prima zi a saptamanii, cand se da startul cursurilor in facultati, studentii au alaturi, in unele cazuri, reprezentanti ai clasei politice.

 

discutii 350x233 A inceput anul universitar. Iohannis si Dragnea, alaturi de studenti

Iohannis si Dragnea au parasit Capitala, pentru a fi prezenti la ceremoniile desfasurate in Constanta, si, respectiv, Targoviste

Primul om in stat e prezent la ceremonialul de la Constanta. “Am ales sa vin la Constanta pentru ca este un centru universitar important (…) absolventii dvs devin repere ale competitivitatii pe piata globala”, a punctat Klaus Iohannis, in debutul discursului sustinut in Piata Ovidiu din orasul de la malul marii, ceremonia fiind in plina desfasurare la momentul redactarii acestei stiri.

Al treilea om in stat, presedintele Camerei Deputatilor, se afla la Alexandria, pentru a participa la deschiderea anului universitar alaturi de studentii de la Facultatea de Stiinte si Inginerie din cadrul Universitatii “Valahia” din Targoviste.

Totodata, ministrul de Externe a asistat la ceremonia de deschidere a anului universitar la Cluj, la Universitatea Babes-Bolyai.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!