AcasăNewsA inceput „primavara venezueleana”!

A inceput „primavara venezueleana”!

Poporul venezuelean s-a saturat de corupti

„The Exit” este codul protestelor antiguvernamentale care scoate poporul in strada, in ceea ce a fost etichetat ca „primavara venezueleana”.

Poporul venezuelean s-a saturat de corupti

Conform strategiilor globale pentru instaurarea unui guvern mondial, doua sunt tarile a caror „primavara” poate da lovitura letala sistemului bancar depasit, marcand debutul unei noi ere financiare. Aceste tari sunt Arabia Saudita si Venezuela, lidere mondiale in exportul de petrol. Saptamana trecuta, Arabia Saudita a dat o lege ce interzice revoltele antiregim! Venezuela, insa, e in strada, desi presedintele, Nicolas Maduro, a tot avertizat in legatura cu „complotul mondial”.

Elementul generator al revoltei antiguvern este liderul opozitiei, Leopoldo Lopez, sustinut de SUA, care a promis ca va scoate milioane de oameni in strada pentru a lupta impotriva coruptiei. Deja protestele s-au soldat cu trei morti, iar Lopez are mandat de arestare sub invinuirea de terorism, incitare la revolta, omor, sabotaj, tentativa de lovitura de stat etc. Secretarul american de Stat, John Kerry, s-a aratat alarmat de violenta cu care au reactionat autoritatile impotriva demonstrantilor.

author avatar
Adina Mutar
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger