AcasăNewsA gasit peste 33.000 de euro intr-un cos de cumparaturi, in Capitala

A gasit peste 33.000 de euro intr-un cos de cumparaturi, in Capitala

Un caz desprins parca dintr-un film de comedie a ajuns in cursul acestei zile in atentia politistilor de la Sectia 2 din Capitala. Laolalta cu o suma importanta de bani, nu mai putin de 33.780 euro, predata oamenilor legii de catre managerul unui supermarket din oras.

Punand cap la cap informatiile ce le-au parvenit in acest caz parca greu de crezut la prima vedere, oamenii legii au stabilit ca plicul cu bani adus de barbat la politie a fost gasit de un agent de paza al supermarketului, miercurea trecuta, pe 12 septembrie, in jurul pranzului.

Paznicul si-a sunat apoi seful si i-a spus ce s-a intamplat – ca a gasit, intr-un cos de cumparaturi aflat pe un hol de evacuare, „un plic sigilat,  cu o inscritie ce atesta ca in interior se afla o suma de bani,  punga fiind depusa in seiful magazinului”, din cate anunta Politia Capitalei. Cateva zile mai tarziu, adica luni, 17 septembrie, reprezentantii unei banci au venit sa revendice plicul cu euro. Managerul magazinului a ales, insa, sa predea punga plina cu bani la politie, lasand oamenii legii sa faca lumina in acest caz.

Iar politistii au stabilit ca „suma de 33.780 ar fi fost uitata de angajatii cu atributii in transportul valorilor monetare, care au ridicat valuta la data de 12.09.2018”. Inca nu se stie ce au decis superiorii acestora din urma dupa ce au aflat de incident.

520 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bulshit! Adica supermarketul respectiv din Romania vindea pe euro?? De unde prelua firma incasarile in euro?? SRI care niciodata nu-si face datoria fatza de ROMANIA trebuie sa ancheteze spetza asta , ca pute urat..! Sau serviciul de informatii al politiei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger