AcasăNewsA fost VIOLATA IN GRUP in fata a sute de oameni, intr-un...

A fost VIOLATA IN GRUP in fata a sute de oameni, intr-un club de fite!

Nimeni nu a sarit in ajutorul unei tinere din Marea Britanie violate de mai multi barbati, in fata a sute de persoane, intr-un club de fite din Mallorca, deoarece toti credeau ca fetei ii face placere.

Lauren Walsh a povestit cum a fost violata de mai multi englezi in timpul vacantei in Spania, intr-un club in care se distrau sute de tineri.

Tanara povesteste ca avea 17 ani atunci cand a plecat in prima vacanta fara parinti si cand, spune ea,  un grup de barbati britanici a atacat-o in timpul unei petreceri cu spuma,  intr-un club din Magaluf, Mallorca, noteaza mirror.co.uk.

Luata dintre prietenii ei, Lauren a fost dezbracata si agresata sexual in clubul de noapte unde muzica era data prea tare pentru ca tipetele ei sa poata fi auzite. Niciunul dintre sutele de tineri care se distrau in club  nu a observat suferinta ei, decat atunci cand era deja mult prea tarziu.

Lauren, acum in varsta de 19 a povestit ca nu era beata si ca nu consumase decat niste cocktail-uri inainte de tragica intamplare.

Tanara si-a spus povestea, iesind din anonimat, in speranta ca din calvarul prin care a trecut ea alte femei vor invata ceva, mai ales acelea care calatoresc in statiuni cunoscute pentru petrecerile depravate, unde tinerii consuma droguri, bautura si renunta la inhibitii.

Foto: mirror.co.uk

author avatar
Alina Costache
3.153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger