AcasăNewsA fost prins cu 236 km/ora pe Autostrada Soarelui!

A fost prins cu 236 km/ora pe Autostrada Soarelui!

Un barbat care avea permisul auto suspendat a fost prins de politisti pe Autostrada Soarelui, in timp ce conducea un autoturism BMW cu 236 de kilometri la ora.

„Este un record de viteza, inregistrat de un autoturism foarte puternic, care a fost inregistrat cu 236 de kilometri la ora, iar soferul a fost imediat oprit si tras pe dreapta, iar cand i s-au cerut actele s-a constatat ca are permisul de conducere suspendat. Deci autoturismul cu care am fost dotati, considerat una dintre cele mai rapide masini de serie din lume isi dovedeste eficienta”, a declarat agent-sef Adrian Cristea de la Politia Autostrazi, potrivit Mediafax.

Oamenii legii au constatat ca soferul avea permisul suspendat tot pentru depasirea vitezei legale, astfel ca pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.

Recordurile de viteza inregistrate anul acesta pe Autostrada Soarelui au fost de 225 de kilometri la ora, cand soferul unui autoturism BMW inmatriculat in Bucuresti a fost inregistrat cu ajutorul noului tip de radar, cinemometrul laser, care permite reperarea masinii de la o distanta de 1.200 de metri si nu poate fi detectat de catre soferi, si de 229 de kilometri la ora.

author avatar
Dana Conerth
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger