AcasăNewsA fost lansat logo-ul Capitalei pentru Euro 2020. Ce rol are Podul...

A fost lansat logo-ul Capitalei pentru Euro 2020. Ce rol are Podul Basarab!

Bucurestiul a dat startul oficial pentru turneul final din 2020, in calitate de oras-gazda a unor meciuri din cadrul competitiei cu o vechime de 60 de ani, prin lansarea logo-ului.

Numarandu-se printre cele 13 orase din diferite tari ale lumii – printre ele Londra, Roma, St. Petersburg si Munchen – care gazduiesc – in cadrul uneie editii aniversare a competitiei -meciuri din cadrul Euro 2020 (in speta trei infruntari din grupe si una din optimi, ce se vor desfasura in iunie 2020, pe Arena Nationala), Capitala a marcat, sambata, un prim eveniment legat de aceasta competitie: lansarea logo-ului oficial. Fiecare dintre aceste orase-gazda va avea un astfel de insemn, o parte dintre ele fiind deja dezvaluite marelui public.

In cazul Capitalei, va spunem ca a fost vorba despre o ceremonie gazduita de Arena Nationala, undeva in jurul pranzului, la eveniment participand, pe langa primarul Capitalei, Gabriela Firea, seful FRF, dar si fostul ministru al Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, precum si alti invitati din lumea sportului- din tara si din strainatate.

Ar mai fi de mentionat faptul ca intre aceste orase-gazda va exista o punte simbolica, iar liantul simbolic il constituie poduri cunoscute din aceste locuri. In cazul Bucurestilor a fost ales Podul Basarab, inaugurat in urma cu cinci ani. Dar si ca toti cei care doresc sa aiba o amintire de la acest moment si sa faca o fotografie cu totemul Euro 2020 – expus langa stadion, o pot face venind la Arena Nationala, incepand cu ora 12 si pana spre seara, la ora 20.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger