Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » A fost gasita o a doua victima a avalansei din Bucegi

A fost gasita o a doua victima a avalansei din Bucegi

Autor:

Din pacate, temerile salvatorilor montani care au pornit, in ultima zi a saptamanii recent incheiate catre Valea Morarului, dupa ce au fost anuntati despre producerea unei avalanse, s-au confirmat: o a doua victima a caderii de zapada a fost descoperita, luni, fara suflare.

 

avalansa 375x500 A fost gasita o a doua victima a avalansei din BucegiSpunem acest lucru in conditiile in care reprezentantii Salvamont Romania transmiteau, seara trecuta tarziu, dupa ce salvamontistii s-au retras de pe munte, ca urmare a caderii intunericului si a riscurilor implicate de cautarile pe timp de noapte, ca salvatorii montani aveau “motive intemeiate” sa creada ca sub zapada exista si o a doua victima a avalansei din Valea Morarului – Bucegi.

Dupa ce au fost reluate cautarile, luni in jurul pranzului, aceeasi sursa a anuntat, via Facebook, faptul ca “salvamontistii au descoperit si trupul celei de-a doua persoane , decedata, ingropata la cca 50 cm sub zapada si pregatesc acum actiunea de transport la baza muntelui a celor doua victime”. Nu se stie daca este vorba despre o femeie sau un barbat.

In prima faza, s-a comunicat faptul ca salvamontistii din Busteni plecasera, duminica, spre Valea Morarului, si ca avalansa din Bucegi curmase o viata, vehiculandu-se ipoteza ca ar fi vorba despre un barbat.

sursa foto: Facebook/Salvamont Busteni    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!