AcasăNewsA fost gasit avionul in care se afla Emiliano Sala

A fost gasit avionul in care se afla Emiliano Sala

Un pasager apare in imaginile subterane

Epava avionului in care se aflau pilotul David Ibbotson si fotbalistul Emiliano Sala este intr-o stare buna, pe fundul marii, la o adancime de 63 de metri, iar o persoana a fost reperata de submarinul telecomandat al achipei de salvare.

Un pasager apare in imaginile subterane

„In mod tragic, o persoana este vizibila in epava, pe imaginile video transmise de ROV (Remotely Operated Vehicle). Departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB) a in considerare pasii urmatori, consultandu-se cu familiile pilotului si pasagerului si cu politia.

David Mearns, conducatorul societatii Blue Water Recoveries, imputernicit de familia atacantului pentru a efectua cautari subacvatice, a anuntat pe Twitter ca epava a fost localizata duminica dimineata de o salupa dotata cu sonare si ca „o partea importanta a aparatului de zbor se gaseste pe fundul marii”. Dupa descoperirea epavei, ambarcatiunea apartinand AAIB, Geo Ocean III, s-a deplasat la fata locului pentru „a identifica vizual avionul”, a explicat David Mearns pe Twitter. „Nu imi vine sa cred. Este un vis, un cosmar. Sunt disperat si deznadajduit”, a reactionat tatal fotbalistului, Horacio Sala care a fost sunat in locuinta sa din Progreso de un repretentant al AAIB. Avionul Piper Malibu  in care se afla Emiliano Sala a disparut deasupra Canalului Manecii pe 21 ianuarie, dupa ce decolase din Nantes, Franta, cu destinatia Cardiff. De recuperarea epavei se va ocupa AAIB.

author avatar
Andrei Coman
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger