AcasăNewsA fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume! Miss World 2016...

A fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume! Miss World 2016 e din Puerto Rico

O studenta in varsta de doar 19 ani, din Puerto Rico, a primit, duminica seara, coroana destinata celei mai frumoase femei din lume.

Decembrie e mai mult decat „luna cadourilor”! Ca si in anii trecuti, dupa ce trecem de prima jumatate a ultimei luni din an, aflam si care este cea mai frumoasa femeie, in conformitate cu criteriile concursului „Miss World”. Castigatoarea editiei din acest an a competitiei este Stephanie Del Valle, o tanara isteata, cunoscatoare a trei limbi straine, cu trasaturi placute, care a convins juriul ca are toate atu-urile pentru a castiga ravnitul titlu. Pe locul 2, a fost aleasa Miss Republica Dominicana, fiind urmata de Miss Indonesia. Insa printre finalistele nominalizate in top 5 s-au numarat si cele mai frumoase reprezentante ale Kenyei si Filipinelor.

Din pacate, reprezentanta Romaniei, modelul Diana Dinu (26 de ani), s-a regasit in primele 20 de alegeri ale juratilor, in finala Miss World 2016.

Anul trecut, diadema si titlul de „cea mai frumoasa femeie din lume” ii reveneau unui model spaniol in varsta de 23 de ani, Mireia Lalaguna.

Descoperiti cine e Stephanie Del Valle urmarind filmuletul ei de prezentare:

[youtube]pox938WxdpA[/youtube]

sursa foto: Facebook/Miss World

author avatar
Cristina Stefan
438 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger