Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » A fost aglomeratie la metrou. Ce masuri anunta Metrorex

A fost aglomeratie la metrou. Ce masuri anunta Metrorex

Autor:

A fost iar ingramadeala la metrou. Problemele au aparut marti dimineata pe magistrala 2, cea care leaga Berceniul de Pipera.

 

aglom 350x208 A fost aglomeratie la metrou. Ce masuri anunta Metrorex

Au fost cazuri in care calatorii au asteptat mai multe garnituri, pana sa si apuce sa urce in metrou

O parte a calatorilor care au mers catre munca, marti dimineata, cu metroul bucurestean au constatat pe propria piele cat de aglomerate au fost peroanele – indeosebi in doua dintre cele mai utilizate statii – Unirii si Victoriei, dar si la Tineretului. De altfel, la aceasta ultim mentionata statie de pe magistrala 2 ar fi si aparut unele probleme tehnice la usile unei garnituri. Situatie care ar fi generat acest aflux. “Informam publicul ca astazi, 06.03.2018, la ora 08:10, in statia Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la usile de acces, acesta fiind retras din circulatie pentru remedierea defectiunilor. Calatorii au fost debarcati in statia Tineretului si preluati de celelalte trenuri. Acestia au fost permanent informati despre situatia creata prin sistemul de sonorizare din trenuri dar si din statii”, se mentioneaza intr-un scurt comunicat facut public dinspre Metrorex.

Tot pe fondul situatiei sesizate marti dimineata, compania de transport a anuntat si ca se vor lua masuri menite sa se evite astfel de episoade de supraaglomerare. “Metrorex a luat masuri de fluidizare a traficului de calatori la metrou, pentru evitarea supraaglomerarii de la orele de varf. Pentru ca circulatia sa se desfasoare in conditii depline de siguranta si confort:
– pe Magistralele 1, 2 si 3 au fost introduse in circulatie trenuri suplimentare;
– s-a luat in considerare evitarea sosirii simultane a trenurilor in statiile unde se inregistreaza trafic mare de calatori;
– a fost suplimentat personalul de conducere a trenurilor pentru micsorarea timpilor de intoarcere a metrourilor la capetele de magistrale”, suna anuntul facut pe pagina de Facebook a companiei ce asigura transportul in comun din subteran.

sursa foto, video: RomaniaTV    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!