AcasăNewsA devenit PILOT fara sa aiba vreo ora de zbor la mansa!

A devenit PILOT fara sa aiba vreo ora de zbor la mansa!

O dovada in plus pentru vorba ce spune ca nevoia ii obliga pe oameni sa faca lucruri de care nu se credeau vreodata capabili sta experienta unui barbat care a invatat sa piloteze un avion in doi timpi si trei miscari, sub o presiune psihica greu de imaginat.

Desi la prima vedere pare o secventa desprinsa parca dintr-un film de actiune de la Hollywood, momentul a fost unul cat se poate de real. Care i-a marcat existenta unui american aflat, marti seara, intr-un avion de mici dimensiuni, alaturi de pilotul oficial. Totul parea sa fie perfect, pana intr-un punct, cand barbatului posesor de brevet de zbor i s-a facut rau, iar pasagerul a fost nevoit sa schimbe rolul de calator cu cel de comandant de aeronava si sa se asigure ca aterizeaza cu bine, cat sa-l poata lasa pe mana medicilor.

Ajutat de la sol de doi instructori, care l-au ghidat la fiecare pas, omul a reusit sa aduca aparatul tip Cessna in deplina siguranta la sol, pe Aeroportul  Humberside, potrivit CNN. Desi a trecut prin mari emotii, americanul se poate lauda ca a ajuns sa piloteze un avion, fara sa fi facut vreo scoala in acest sens si in conditii cu atat mai dificile, cu cat era aproape intuneric! Si putini ar fi putut face fata unei asemenea experiente!

Sursa foto: antena3.ro

780 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger