Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » A avut loc o noua extragere in cadrul Loteriei bonurilor fiscale. AFLA detalii!

A avut loc o noua extragere in cadrul Loteriei bonurilor fiscale. AFLA detalii!

Autor:

Cei care au grija sa nu arunce bonurile fiscale pe care le primesc dupa ce fac diverse cumparaturi- atat in micile, cat si in marile magazine- trebuie sa stie ca duminica dupa-amiaza a avut loc o noua extragere lunara din cadrul Loteriei bonurilor fiscale.

 

bonuri fiscale loterie extragere 19 iulie 262x300 A avut loc o noua extragere in cadrul Loteriei bonurilor fiscale. AFLA detalii!Iar in urma extragerilor- care au avut loc incepand cu ora 17, in studioul TV al Loteriei Romane- s-a stabilit ca bonurile fiscale emise pe 11 ianuarie (11.01.2016), in valoare de 312 lei, sunt cele castigatoare, potrivit b365.ro.

Mentionam ca bonurile care au participat la aceasta extragere sunt cele emise in perioada 1-31 ianuarie anul curent, iar fondul de premii este de un milion de euro, din care urmeaza sa se acorde maximum 100 de premii.

Cum s-a intamplat si pana acum, in cazul in care se va constata ca vor fi mai mult de 100 de revendicari ale premiului, se va organiza o noua extragere, in cadrul careia vor ramane nu mai mult de 100 de bonuri castigatoare.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!