AcasăNewsA anuntat la 112 ca e in zona padurii Baneasa si urmeaza...

A anuntat la 112 ca e in zona padurii Baneasa si urmeaza sa nasca. Ce s-a intamplat dupa apel

Oamenii legii bucuresteni au avut parte de un caz iesit din tipare care, din fericire, s-a incheiat cu bine, desi pierdusera legatura cu apelanta, care apucase sa ii anunte ca i-a venit sorocul si are nevoie de ajutor.

S-a intamplat in seara zilei de luni, cand, in jurul orei 18.30, politistii de la Sectia 2 au aflat de la o tanara in varsta de 36 de ani, care sunase la 112, ca e gravida in 9 luni si ca urmeaza sa nasca. Nimic nu anunta, insa, ce avea sa se intample cateva momente mai tarziu. Telefonul femeii a ramas fara baterie, inainte ca aceasta sa spuna exact unde se afla. Apucase doar sa precizeze ca e in zona padurii Baneasa, din cate reiese dintr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Oamenii legii nu au stat pe ganduri si s-au mobilizat. Astfel ca mai multi politisti ai Sectiei 2, ajutati de colegi de la Sectia 5, dar si insotiti de masini ale salvarii au pornit catre locul in care se presupunea ca se afla tanara gravida. Au cautat-o si au reusit sa o gaseasca, la circa o jumatate de ora dupa primirea apelului. Cadrele medicale de la ambulanta i-au acordat ingrijiri, inainte de a o transporta cat mai rapid la o unitate medicala. La scurta vreme dupa ce a ajuns la spital, tanara „a dat nastere unei fetite perfect sanatoase”, anunta politistii.

Inca nu e clar cum a ajuns femeia in zona respectiva, cu atat de scurta vreme inainte de a aduce pe lume bebelusul.

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger