AcasăNewsA abandonat concursul dupa ce i-au zis ca e prea grasa!

A abandonat concursul dupa ce i-au zis ca e prea grasa!

Arna Ýr Jónsdóttir (20 de ani)

Scandal monstru cu o zi inaintea finalei concursului de frumusete Miss Grand International 2016, din Las Vegas. Arna Ýr Jónsdóttir, reprezentanta Islandei, a anuntat ca pleaca acasa dupa ce organizatorii au acuzat-o ca e prea grasa.

Arna Ýr Jónsdóttir (20 de ani)

Blonda sustine ca fondatorul si proprietarul evenimentului, showman-ul thailandez Nawat Itsaragrisil, i-a interzis prezenta la micul dejun, iar la masa de pranz a obligat-o sa manance doar salata. Purtatorul de cuvant al Miss Grand International 2016 – unul dintre cele mai importante cinci concursuri de frumusete ale lumii – nu a negat acuzatiile, dar a precizat ca domnul Itsaragrisil a vrut doar s-o ajute pe concurenta.

Frumoasa concurenta islandeza a parasit hotelul din Las Vegas, considerand situatia drept una absurda

Cu toate acestea, fata a parasit America, anuntand ca s-a simtit ofensata: „Daca proprietarul concursului vrea sa slabesc, si nu-mi place asa cum sunt, atunci el nu merita sa ma aiba in primele 10”, a spus Arna, vizibil iritata. „Da, umerii mei sunt mai dezvoltati, dar asta pentru ca am fost componenta a echipei nationale de atletism a Islandei, si sunt mandru de asta”, a subliniat Ýr Jónsdóttir.

Proprietarul evenimentului, alaturi de concurentele din 2016

Tanara de 20 de ani a parasit hotelul din Las Vegas si a plecat direct la aeroport: „Multumesc mult pentru sprijinul acordat! Ma duc acasa, la Reykjavík, ca un castigatoare. Sunt mandra ca sunt islandeza!”.

author avatar
Mihai Koblenko
575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger