AcasăNewsBrigitte Bardot s-a ticnit de tot

Brigitte Bardot s-a ticnit de tot

Fostul sex-simbol al anilor 60 se lupta cu „salbaticii” din insula Reunion

Actrita care a reusit sa-si transforme initialele B.B. intr-o legenda  a devenit in ultimii ani o prezenta constanta in scandalurile de presa. Recent, Bardot, in varsta de 84 de ani, a provocat un nou val de indignare dupa ce i-a atacat  virulent pe locuitorii din Reunion, despre care a spus ca este „o insula demoniaca” , numindu-i „o populatie degenerata”.

Fostul sex simbol al anilor 60 se lupta cu salbaticii din insula Reunion

„Autohtonii si-au pastrat genele de salbatici”, a scris fosta actrita franceza, pe locuitorii din Reunion de comiterea unor acte de „barbarie” asupra animalelor. „reminiscentele canibalismului din secolele trecute”.  „o populatie degenerata inca impregnata cu obiceiuri ancestrale, traditii barbare care sunt izvoare ale lor” (…)”sarbatorile indienilor tamili, cu decapitari ale unor capre si unor tapi, in semn de ofrande aduse zeilor lor, ale caror resturi sunt apoi aruncate in mare si atrag rechinii” – sunt printre temele textului lui Bardot, o activista indarjita care sustine cauza animalelor, condamnata de cinci ori pentru incitare la ura rasiala, mai ales pentru fraze negative la adresa musulmanilor. „Daca acest e-mail este autentic, el necesita o reactie clara: prefectul din Reunion va depune o plangere in instanta, la care ma voi asocia si eu”, a declarat Annick Girardin, ministrul Teritoriilor franceze de dincolo de mari. Senatoarea de Reunion Nassimah Dindar a reactionat la randul ei: „Domna Brigitte Bardot, maltratarea animalelor este inadmisibila, dar la fel sunt si ultrajul si injuriile! Dintre dumneavoastra si reunionezi, cine este cel ‘salbatic’?” „Cuvintele voastre dispretuitoare demonstreaza o totala necunoastere a locuitorilor din Reunion si, inca o data, predilectia dumneavoastra pentru lipsa de omenie!”, a scris la randul ei  pe Twitter deputata socialista de Reunion Ericka Bareigts, in timp ce Gabriel Serville, deputatul stangii radicale din Guyana franceza, o intreaba pe Brigitte Bardot daca “s-a nascut oare inainte sa se imparta rusinea”.

author avatar
Andrei Coman
1.035 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cei mai salbateci BB is jidanii. De cand i-a turnat englejii in Palestina omoara necontenit copii femei bebelusi si animale de companie. La un moment dat se vede cum la un tir de rachete fug porumbeii gramada buimaci care cum colo, saracutii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger