AcasăNews800 de gropi in Capitala. Firea anunta "lucrari extinse de reabilitare a...

800 de gropi in Capitala. Firea anunta „lucrari extinse de reabilitare a carosabilului”

Daca tot a venit primavara, in Capitala vor incepe lucrarile de astupare a gropilor aparute pe timpul sezonului rece, indeosebi ca urmare a operatiunilor de deszapezire.

„Cea mai mare problema in acest moment la nivelul municipiului Bucuresti este faptul ca, dupa perioada de iarna si dupa actionarea cu antiderapat, cu solutiile specifice, sunt foarte multe gropi”, a admis primarul Capitalei, marti dimineata, in cadrul unui Comandament pentru reparatii, reabilitari si curatenie de primavara desfasurat la Primarie.

Controalele au scos la iveala 800 de gropi in Bucuresti, din cate a anuntat edilul Capitalei. Planul municipalitatii e sa se inceapa, de zilele urmatoare, operatiunile care sa rezolve aceasta problema care le da batai de cap soferilor. Mai exact, Firea a anuntat „lucrari extinse de reabilitare a carosabilului”, „incepand cu jumatatea lunii martie”.

author avatar
Cristina Stefan
102 afisari

1 COMENTARIU

  1. Fireo ,sholdoveanco -vezi ca Dragnea ti-a facut gropile alea in carosabil sa te discrediteze in fatza bucurestenilor,ca n-ai facut nimic de cind esti primar la Bucuresti dar tu te vezi deja presedinta Romaniei! Fereasca Dumnezeu !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger