Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » 8 octombrie, primul termen al apelului in dosarul lui Dragnea

8 octombrie, primul termen al apelului in dosarul lui Dragnea

Autor:

Peste aproximativ trei saptamani urmeaza sa aiba loc un prim termen al apelului in “dosarul angajarilor fictive”, cum a fost cunoscuta opiniei publice cauza in care actualul lider al PSD a primit, in prima instanta, o condamnare cu executare.

 

dragnea 4 8 octombrie, primul termen al apelului in dosarul lui DragneaMai precis, Instanta Suprema a stabilit data de 8 octombrie pentru acest prim termen al judecarii apelului.

In urma cu aproximativ trei luni, adica pe 21 iunie, Liviu Dragnea afla ca Inalta Curte a decis o pedeapsa de trei ani si jumatate, pentru instigare la abuz in serviciu, in dosarul celor doua angajari de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman. In aceeasi cauza, fosta sotie a liderului PSD, Bobonica Prodana, a scapat de emotii, in sensul in care instanta a constatat incetarea procesului penal. De asemenea, au mai fost date pedepse – majoritatea cu suspendare, cu exceptia fostului director executiv al DGASPC Teleorman, Floarea Alesu, care a primit o condamnare cu executare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!