AcasăNews8 morti, gasiti in remorca unui camion aflat intr-o parcare

8 morti, gasiti in remorca unui camion aflat intr-o parcare

Un apel la numarul unic de urgenta a adus politia in parcarea unui magazin american, aflat in San Antonio, Texas.

Totul s-a intamplat duminica dimineata, inainte de rasaritul soarelui. Din cate a relatat seful politiei locale, intr-o declaratie de presa, un angajat al magazinului a fost cel care a alertat autoritatile. Omul le-a povestit reprezentantilor legii ca fusese abordat de catre un barbat care coborase din camionul respectiv, cerand apa.

Realizand ca e o problema la mijloc, n-a stat pe ganduri si a alertat politia. Oamenii legii ajunsi la fata locului au facut verificari, care au scos la iveala o situatie datatoare de fiori: in remorca respectivului camion se aflau 8 persoane fara viata si peste 20 ranite. Acestea din urma au fost duse de urgenta la spital, pentru ca medicii sa le acorde ingrijiri.

Conform CNN, soferul camionului a ajuns pe mana politiei. Inca nu se cunosc detalii cu privire la originea persoanelor aflate in camionul respectiv si nici cum a ajuns acesta in aprcarea respectiva, sau de cata vreme fusese oprit acolo. Pana la aflarea acestor raspunsuri, reprezentantul politiei locale a vorbit, insa, despre suspiciuni privind un caz de trafic de persoane.

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger