Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » 8 din 10 romani vor sa munceasca de acasa

8 din 10 romani vor sa munceasca de acasa

Autor:

Romanii s-au decis: cel mai bine este sa muncesti de acasa, asta arata un studiu facut de societatile care se ocupa de angajari. Conform datelor statistice, 8 din 10 cetateni au votat pentru munca de la distanta. Motivele pentru aceasta alegere sunt legate de timpul pierdut in trafic, de randmentul crescut  si de felul in care angajatii isi pot gestiona timpul celor 8 ore, cat dureaza o zi de munca.

 

studiu 8 din 10 romani vor sa munceasca de acasaMunca de la distanta pare sa fie un deziderat pentru 86% dintre angajatii romani. Motivele pentru care ar face o astfel de schimbare sunt o mai buna gestionare a timpului de lucru, eliminarea timpului pierdut in trafic sau cresterea gradului de confort personal. ”Angajatii romani mai mentioneaza si reducerea cheltuielilor aferente transportului sau mesei de pranz, cresterea productivitatii, dar si scaderea nivelului de stres generat de conflictele de la birou. 32,4% spun ca munca de acasa le ofera ocazia de a petrece mai mult timp cu familia”, se arata intr-un comunicat. Pe de alta parte, din ce in ce mai multe companii admit ca este benefica telemunca. Legea telemuncii a fost adoptata in luna aprilie a acestui an si ii vizeaza pe acei angajati a caror activitate este indeplinita cu ajutorul tehnologiei (desktop, laptop, smartphone etc.). Acestia au aceleasi drepturi pe care le au si ceilalti salariati.


1 Comentariu la 8 din 10 romani vor sa munceasca de acasa

  1. David Nelu Oprea

    Ce sa munceasca in Romania?.Mediul privat,fie ca vorbim de multinationale sau de patronii romani,sunt impotriva cresterilor salariale,guvernul nu-i poate obliga iar diaspora nu vine sa lucreze pe 3-400 de euro cat ofera ei.Asa ca nu guvernul nu-i vor in tara,ci mediul privat,Din tara nu au plecat judecatori,procurori,profesori,economisti,majoritatea sunt palmasi,nu vor veni decat atunci cand vor fi platiti decent,


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!