Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » 76 de oameni, printre ei foarte multi fotbalisti, au murit intr-un accident aviatic in Columbia (VIDEO)

76 de oameni, printre ei foarte multi fotbalisti, au murit intr-un accident aviatic in Columbia (VIDEO)

Autor:

O cunoscuta echipa de fotbal braziliana a fost aproape decimata, atat la nivel de jucatori, cat si de oficiali, ca urmare a unui accident aviatic in care si-au gasit sfarsitul, in total, 76 de persoane.

 

avion cazut 350x150 76 de oameni, printre ei foarte multi fotbalisti, au murit intr un accident aviatic in Columbia (VIDEO)

Operatiunea de salvare, ingreunata de intuneric, dar si de ploaie

Aeronava de linie la bordul careia se imbarcasera, conform The Guardian, citand ziarul columbian El Tiempo, cel putin 22 de jucatori ai echipei Chapecoense, la fel si alti 26 de reprezentanti din staff-ul tehnic si din randul oficialilor formatiei, precum si peste 20 de jurnalisti, dar si alte persoane straine de clubul respectiv s-a prabusit, in cursul noptii de luni spre marti, ora locala, intr-o zona muntoasa din Columbia. In total, la bordul aeronavei se aflau 72 de pasageri si 9 membri ai echipajului. Doar sase persoane au supravietuit impactului, una dintre victime pierind, insa, la spital, ca urmare a traumatismelor suferite. Conform BBC, ar fi vorba despre cel putin doi supravietuitori din randul formatiei amintite.

Formatia respectiva se indrepta catre o competitie de fotbal – importanta pentru clubul respectiv- ce urma sa se desfasoare in Columbia. Din pacate, parcursul aeronavei s-a intrerupt brusc in apropiere de orasul columbian Medellin, cand avionul s-a lovit de sol.

Momentan nu se cunosc exact cauzele producerii tragediei aviatice, insa nu se exclude varianta unei defectiuni tehnice.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!