AcasăNews42 de oameni gasiti ascunsi intr-o cisterna, la frontiera aradeana

42 de oameni gasiti ascunsi intr-o cisterna, la frontiera aradeana

Mare le-a fost mirarea politistilor de frontiera aradeni sa constate ce incarcatura se gasea la bordul unei cisterne conduse de un barbat din Salaj, care voia sa iasa din tara, in cursul noptii trecute.

Controlul pe care l-au facut asupra autovehiculului destinat transportului de marfa a scos la iveala faptul ca la bord se aflau nu mai putin de 42 de persoane, majoritatea copii. Concret, din cate anunta joi reprezentantii politiei de Frontiera, erau 18 copii – cel mai mic avand doar doua luni de viata, 14 barbati si 10 femei, 41 de nationalitate irakiana si un marocan, care au solicitat initial azil in tara noastra, dar apoi ar fi incercat sa iasa ilegal din Romania.

Ar mai fi de mentionat urmatoarele aspecte: cisterna condusa de romanul in varsta de 48 de ani a ajuns la punctul de trecere a frontierei Varstand, din judetul Arad, de la granita cu Ungaria, in jurul orei 23, deci cu mult dupa lasarea intunericului, iar dupa cele constatate, politistii de frontiera ii cerceteaza pe migranti pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat. Nici soferul roman nu scapa nesanctionat, fiind acuzat de complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

foto: Politia de Frontiera

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger