Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » 40 de hoteluri in programul “Litoralul pentru toti”. Rezervarile au inceput din 18 august!

40 de hoteluri in programul “Litoralul pentru toti”. Rezervarile au inceput din 18 august!

Autor:

Din 18 august, doritorii pot face rezervari, prin intermediul agentiilor de turism, la unul din cele 40 de hoteluri incluse in Programul “Litoralul pentru toti”.

 

litoral familie 300x199 40 de hoteluri in programul Litoralul pentru toti. Rezervarile au inceput din 18 august!Timp de o luna si jumatate, 40 de hoteluri de pe litoral pun la dispozitia turistilor 6500 de locuri pe serie, echivalentul a 40 de mii de turisti cazati.

Potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), turistii care achizitioneaza un sejur prin intermediul programului “Litoralul pentru toti” vor beneficia de un Voucher de atractii Litoral, oferit de catre Consiliul Judetean Constanta, si care asigura o intrare gratuita la Muzeul de Istorie si Arheologie, Muzeul de Arta Populara sau Acvariul.

Tarifele practicate sunt cuprinse intre 179 de lei/persoana la un hotel de o stea (numai cazare), si 549 lei/persoana la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus. In toate variantele de cazare, sejurul este de sase nopti.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!