AcasăNews22 de morti in urma scufundarii unei ambarcatiuni, in China

22 de morti in urma scufundarii unei ambarcatiuni, in China

Un accident in care a fost implicat un vas ce s-a rasturnat in larg, din motive neclare inca, a cauzat moartea a 22 de persoane aflate la bord. Ceilalti oameni au fost adusi in siguranta la mal.

Este vorba despre trei chinezi care au avut zile si au reusit sa se salveze, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau a fost implicata intr-un accident cu consecinte tragice, in timp ce plutea pe un rau din estul statului.

Potrivit presei locale, citate de BBC, printre pasageri se numarau opt persoane de alta nationalitate decat cea chineza, mai exact cetateni indieni, singaporezi, malaezieni si japonezi. Dupa ce au aflat de accident, rudele si apropiatii celor aflati la bordul ambarcatiunii au privit cu groaza, de pe mal, cum autoritatile recupereaza trupurile fara viata ale celor dragi.

Incidentul s-ar fi produs intr-un timp foarte scurt, aspect care a facut ca pasagerii sa nu mai aiba suficient timp sa reactioneze si sa reuseasca sa se salveze.

Ambarcatiunea a fost recuperata, iar autoritatile locale urmeaza sa stabileasca ce anume a facut ca vasul sa se rastoarne.

71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger