Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » 2018, an fatal pentru criptomonede

2018, an fatal pentru criptomonede

Autor:

Dupa o ascensiune fulminanta in 2017, sfarşitul acestui an marcheaza o prabuşire pentru cele mai cunoscute monede virtuale, culminand cu o saptamana catastrofala: pierderi totale de 700 de miliarde de dolari in urma picajului  bitcoin la aproape 4000 de dolari.

 

criptomonede 2018, an fatal pentru criptomonede

Marele Crash al monedelor virtuale ?

Indicele Bloomberg Galaxy Crypto a scazut din 16 noiembrie cu 24%, cea mai grava scadere saptamanala de la inceputul lunii ianuarie,  iar pierderile au ajuns sa depaşeasca 70% pentru majoritatea monedelor virtuale. Inca mai exista mulţi oameni in joc, dar daca bitcoin se prabuşeşte, daca incepem sa vedem o scadere sub 3.000 de dolari, va fi monstruos. Oamenii se vor ingramadi sa iasa, spune Stephen Innes şeful departamentului de tranzacţionare pentru Asia Pacific la Oanda Corp. Innes prevede ca bitcoin va fi tranzacţionat intre 3.500 şi 6.500 de dolari pe termen scurt, cu potenţialul de a scadea pana la 2.500 de dolari pana in ianuarie. Cea mai cunoscuta moneda virtuala a scazut cu 3,6%, ajungand vineri la 4270 de dolari, o pregatire pentru al 11-lea declin in 12 sesiuni, in contextul in care bitcoin nu a inchis sub 4000 de dolari pentru 14 luni. Nici concurenţii nu stau bine, Ether, XRP şi Litecoin au scazut intre 4,4% şi 6,6%, in timp ce valoarea de piaţa a tuturor criptomonedelor analizate de  CoinMarketCap.com a coborat la 140 miliarde de dolari, de la 835 miliarde de dolari la topul pieţei in ianuarie.  Cum majoritatea bancilor importante şi a managerilor de fonduri nu au o expunere prea mare la monedele virtuale, marii perdanţi au fost investitorii individuali care s-au grabit sa cumpere la un varf al preţurilor, dar şi companii care susţin sistemul cripto.


1 Comentariu la 2018, an fatal pentru criptomonede

  1. Xulescu

    Dacă sunteți interesați de criptomonede, aici găsiți un grup cu alți 3000 de oameni pasionați: https://www.facebook.com/groups/criptomonede/


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!