AcasăNews20 de perchezitii in Capitala si 4 judete, urmate de audieri

20 de perchezitii in Capitala si 4 judete, urmate de audieri

Verificarile, 20 la numar, se desfasoara la sediile unor societati comerciale, dar si la locuintele unor persoane suspectate de comiterea unor nereguli de natura economica in urma caruia politistii au anuntat ca s-ar fi produs un prejudiciu de circa 11, 9 milioane de lei.

Este vorba despre o actiune ce include, din cate se transmite dinspre IGPR, atat perchezitii – la adrese din Capitala si judetele Prahova, Giurgiu, Ilfov si Bacau, dar si audieri. In acest sens, 19 persoane urmeaza sa dea explicatii in fata oamenilor legii. „Actiunea vizeaza persoane banuite ca ar face parte dintr-o grupare infractionala specializata in savarsirea unor infractiuni de evaziune fiscala si spalare a banilor. Astfel, in perioada 2012 – 2016, 3 societati comerciale beneficiare ar fi influentat obligatiile fiscale datorate bugetului de stat, in sens negativ, prin inregistrarea in evidentele contabile proprii de achizitii nereale”, anunta reprezentantii Politiei Romane.

Operatiunea de luni a politistilor prahoveni specializati in investigarea criminalitatii economice este derulata cu sprijin de la reprezentantii  Directiei Operatiuni Speciale a Politiei Romane si al jandarmilor.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger